Tilbake til hovedside

Regnskap, fakturering, lagerstyring

Tekniske applikasjoner

Databaser

CompuLab utformer din bedrifts databaser for alle formål slik at bedriften tjener mer på det.  Merkantile applikasjoner, tekniske applikasjoner, og måling og loggføring. Og alle andre behov som din bedrift har.

Databaser opprettes ved behov, med de attributtene (kolonner, datafelt) bedriften din har behov for. I tillegg normaliserer vi alle tabellene slik at dat tar minst mulig plass i en databaserserver, og er optimalisert for hurtighet.

Ta kontakt for å vurdere din bedrifts behov!

Det benyttes kun standardiserte databasesystem, slik som MySQL, MS Access, SQLite og andre anerkjente systemer. Compulab oppretter databasetabeller for ethvert utvidet behov, slik at dine eksisterende databaser kan danne utgangspunkt for videre optimalisering etter bedriftens behov.

Programvare

Sammen med å dekke behovet for databaser utformer og utvikler CompuLab også tilhørende programvare for Windows-baserte maskiner, også dette basert på din bedrifts behov for utforming av skjermbilder og Human Interface.

 

Programvaren utvikles i et RAD-miljø (Rapid Deployment) som sikrer hurtig utvikling og leveranse av optimaliserte programmer til bruke enten til generelle beregninger eller i samspill med alle dine data.
Det betyr mer økonomisk programvare til kortere utviklinbgstider!s

 


 

 

Ta kontakt for din bedrifts behov og løsninger som kan tilbys!

 
 

29.09.15