Tilbake til hovedside

Tilbake til forrige side

Regnskap, fakturering

Det vil sjelden lønne seg å skreddersy et regnskapsystem som allerede er hyllevare hos andre leverandører.

Det kan lønne seg i stort monn er å benytte regnskapsdata til økonomisk styring og andre rutiner som et standard regnskap- og fakturasystem ikke måtte ha.

På denne måten kan database for regnskap være en passiv giver av data til et aktivt system for økonomisk styring etter din bedrifts behov for informasjon.

 

Lager og lagerstyring

Det finnes avanserte, matematiske modeller for effektiv utnyttelse av lagerhold for salgs- og produksjonsbedrifter. Og dette kan vi.  For produksjonsbedrifter er Just-In-Time (JIT) et system som sørger for at aktuelle deler til produksjonen skal komme på lager akkiurat når det er behov for de (just in time). På den måten sparer bedriften både lagerareal og får bedre økonomi.

For salgsbedrifter finnes matematiske modeller som er kostnadsoptimerte med tanke på omsetningshastighet. Slike systemer kan med stor fordel automatiseres til din bedrifts høtere fortjeneste.

Eksempel er å kjøre ut et forslag til bestillingsliste over varer som må bestilles nå.  Slike lister kan med fordel utformes av programvaren gruppert på leverandører, med deres varenummer og antall.  Slike lister kan printes ut og / eller overføres direkte til leverandørens datasystem.

 

Ta kontakt for informasjon!

 

 
  29.09.15